Je interieur is net een telefoon; van tijd tot tijd heeft het een update nodig om bij te blijven. dit maakt het niet een geheel nieuwe telefoon (of interieur), maar het voegt slechts wat nieuwe functies toe die je als het goed is meer tevreden met het geheel laten zijn. Dat is dan ook de bedoeling van een interieur update en dat is dan ook de bedoeling van deze blog. We gaan je meenemen in het creëren van dit en laten je verschillende manieren zien die hier uitermate geschikt voor zijn. Als je nieuwsgierig bent geworden naar hoe dit in zijn werking gaat, dan leggen we het graag snel aan je uit. Kom; genoeg werk aan de winkel zoals je hebt gezien!

Vloer

De vloer is de basis van je hele interieur. Het zet de toon op elke plek en verbindt alle elementen om er één geheel van te maken. Je kunt hier dan ook heel mooi gebruik van maken door een nieuwe vloer te nemen. Kijk bijvoorbeeld eens naar een visgraat vloer van laminaatenparket. Erg modern, het past goed bij bijna elke stijl en je kunt er veel kanten mee op. Daarnaast is het ook geschikt om hier vloerverwarming onder te doen, meteen mooi meegenomen toch? Ook andere houten vloeren amsterdam of hele andere vloer behoren tot je opties, dus neem zeker eens een kijkje bij de mogelijkheden die je hebt. 

Accessoires

Dan de accessoires. Waar de vloer op zichzelf al een heel groot verschil maakt, doen de accessoires dit als het ware in groepsverband. Heel leuk, maar dan moet je dus wel op grotere schaal aan de slag. Je zult dus ook veel meer keuzes moeten maken, meer moeten inrichten en een heel plan moeten maken. Neem goed in overweging welke exacte accessoires je gebruikt en wat voor invloed deze accessoires zullen hebben. 

Kleur

Kleur heeft impact, veel impact. Dit beseffen veel mensen zich jammer genoeg echter niet. Hoe zo niet? Omdat ze er nooit bij stilstaan. Kleuren hebben, volgens wetenschappelijk onderzoek dan, zelfs grote effecten op onze gemoedstoestand. Ook hebben ze een grote invloed op het interieur en dat is waar het ons om gaat. Bekijk eens hoe je dit allemaal kunt combineren tot een mooi geheel, want kleur verbindt enorm. Een kleurtje op de muur hier, een contrasterende kleur kussens op de bank en een lichtere tint van de kleur op de muur op het kastje van de tv.