Als je op mij lijkt, je kast loopt over van de kleren, maar je hebt niets om aan te trekken. Klinkt bekend? Het kiezen van de perfecte outfit uit je kast hoeft geen ontmoedigende taak te zijn. Met een beetje vooruitdenken en planning kun je eindeloze mogelijkheden creëren van de kledingstukken die je al hebt. Hier zijn enkele tips voor het kiezen van de perfecte outfit uit je kast.

Begin met vooruit te plannen en te weten voor welke gelegenheden je een outfit nodig hebt

Als er een groot evenement op komst is, is het laatste wat je wilt doen, je druk maken over wat je aan moet trekken. Het uitkiezen van de perfecte outfit kan moeilijk zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Begin met vooruit te plannen en te weten voor welke gelegenheden je een outfit nodig hebt. Kies dan iets waar je je zelfverzekerd en op je gemak bij voelt. Als je eenmaal het perfecte ensemble hebt gevonden, vergeet dan niet de finishing touch! Kies accessoires die bij je look passen en zorg ervoor dat je haar en make-up op punt staan. Met een beetje voorbereiding wordt het uitzoeken van een geweldige outfit een makkie!

Sneakers

Als je ooit voor je kledingkast hebt gestaan ​​en je niet geïnspireerd voelde door wat je ziet, dan is deze gids iets voor jou. Om het aankleden elke ochtend gemakkelijker te maken – en het giswerk bij het mixen en matchen weg te nemen – kan het helpen om een ​​kleurenschema in gedachten te hebben. Een geweldige spijkerbroek, een witte button-up en een zwarte blazer zijn slechts enkele van de basics die zowel naar boven als naar beneden gedragen kunnen worden. Maar hoe weet je welke stukken het waard zijn om in te investeren? Denk om te beginnen na over wat je dagelijks draagt. Als je merkt dat je elke dag naar dezelfde items grijpt, zijn dat waarschijnlijk de stukken waarin je wilt investeren. En een paar goede schoenen doet ook altijd goed, prachtige sneakers van HOFF. Met hoff sneakers dames heb je vrijwel altijd meteen een goede outift.

Doe kleding weg die niet past of die je al een tijdje niet hebt gedragen

De eerste stap om de beste outfit uit je kast te kiezen, is het wegdoen van kleding die niet past of die je al een tijdje niet hebt gedragen. Als iets niet past, doe het dan weg. Je gaat het nooit dragen als het niet goed past. En als je iets al een tijdje niet hebt gedragen, vraag jezelf dan af waarom. Is het omdat je het niet leuk vindt hoe het eruit ziet? Of misschien is het gewoon niet meer jouw stijl. Hoe dan ook, doe kleding weg die ruimte inneemt in je kast en geen enkel doel dient. Een manier om dit te doen is door te investeren in enkele doorzichtige opslagcontainers. Label elke container met het soort kleding dat erin past (d.w.z. rokken, overhemden, enz.). Zo kun je gemakkelijk pakken wat je nodig hebt als je 's ochtends aankleedt. Een andere tip is om al je kleding in dezelfde richting op te hangen aan hangers.