Wanneer u een bedrijf heeft, produceert u afval. Dit kan variëren van papierafval tot restafval of chemisch afval. Om dit allemaal op te ruimen en weg te werken is het slim om een rolcontainer te huren. Zo kunt u zelf bepalen welk type container u nodig heeft én wat de frequentie van ophalen is. In dit artikel leest u meer over bedrijfsafval, een rolcontainer huren en waarom deze handig zijn!

Wat is bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is alle afval dat wordt geproduceerd door bedrijven. Dit kan zowel restafval, papierafval of chemisch afval zijn. Afhankelijk van het type afval dat uw bedrijf produceert, kunt u een andere container huren.

Wat is een bedrijfsafval rolcontainer?

Een roll-off container of rolcontainer is een verzamelbak voor grootschalig afval. Deze containers zijn vaak gemaakt van sterk materiaal zoals kunststof of staal. De roll-off containers zijn beschikbaar in verschillende formaten, waardoor u precies de container kunt huren die bij uw bedrijf past.

Waarom een rolcontainer huren?

Met een rolcontainer kunt u zelf bepalen wat de frequentie van ophalen is. U kunt bijvoorbeeld een container huren voor twee weken, maar ook voor langere periodes. Daarnaast hoeft u zelf geen afval af te voeren, want u kunt de container laten ophalen door een gespecialiseerd bedrijf.

Wat is een swcontainer?

Een swcontainer is speciaal gemaakt voor het verzamelen van stortafval. Doordat de container is voorzien van een goot, komt de inhoud makkelijk in het laadruim. Deze containers zijn ideaal als u grote hoeveelheden afval wilt verzamelen en laten ophalen.

Wat is een pmd-container?

Een PMD-container is speciaal gemaakt voor het verzamelen van plastic, metalen en drankverpakkingen (PMD). Deze containers zijn vaak wat kleiner dan andere containers, waardoor ze makkelijk te plaatsen zijn. Daarnaast wordt het afval apart verzameld, waardoor er geen sorteerkosten hoeven te worden betaald bij afvoer van het PMD-afval.

De voordelen van bedrijfsafval laten ophalen

Er zijn veel voordelen aan het laten ophalen van afval. U hoeft niet zelf naar een restafvalpunt te gaan voor afvoer, waardoor u tijd en geld kunt besparen. Daarnaast hoeft u niet zelf afval te sorteren, omdat dit door het bedrijf waarmee u samenwerkt wordt gedaan. Als laatste profiteert u van een schoon milieuomdat het afval op de juiste manier wordt verwerkt.

Een bedrijfsafval rolcontainer huren is een slimme keuze als u veel afval produceert. Door gebruik te maken van een dergelijke containerkunt u het afval gemakkelijk laten ophalen. Dit bespaart u zelf tijd en geld, maar draagt u ook bij aan een beter milieu. Succes!