Op zoek naar een nieuwe vloer? Dan ben je bij een vloeren groothandel aan het juiste adres. Met een ruim assortiment aan vloeren kan je kiezen uit verschillende stijlen, kleuren en materialen. Maar wat maakt winkelen bij een groothandel nu echt de moeite waard? Ten eerste zijn de prijzen vaak heel aantrekkelijk. Omdat groothandels direct inkopen bij de fabrikant, kunnen zij hun producten voor scherpere prijzen aanbieden dan de detailhandel. Dit betekent dat je voor minder geld meer vloer krijgt.

Daarnaast is de keuze reuze bij een groothandel. Niet alleen vind je er de klassieke opties zoals laminaat en hout, maar ook moderne PVC vloeren zijn volop beschikbaar. Deze zijn niet alleen duurzaam en onderhoudsvriendelijk, maar ook perfect voor iedereen die op zoek is naar een vloer die nauwelijks te onderscheiden is van echt hout of steen. Bovendien zijn PVC vloeren ideaal voor ruimtes waar vocht een rol speelt, zoals badkamers en keukens, omdat ze waterbestendig zijn.

Waarom pvc vloeren een slimme keuze zijn

PVC vloeren staan bekend om hun veelzijdigheid en duurzaamheid. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei dessins, waardoor je altijd wel een stijl vindt die bij jouw interieur past. Of je nu houdt van een strakke, moderne uitstraling of juist een warme, klassieke look wilt creëren, met PVC kan het allemaal.

Wat PVC vloeren daarnaast zo populair maakt, is het gemak in onderhoud. Ze zijn makkelijk schoon te maken en trekken geen stof aan, wat ze ideaal maakt voor mensen met allergieën. Ook de installatie is eenvoudig; de klikvariant van PVC vloeren leg je in no-time neer, zonder lijm of andere bevestigingsmaterialen. Voor wie op zoek is naar een groothandel PVC vloeren, biedt Floors BV tal van opties die geschikt zijn voor elke ruimte in huis of op kantoor.

Hoe kwaliteit en prijs hand in hand gaan bij vloeren kopen in de groothandel

Bij het kopen van een nieuwe vloer in de groothandel zal je merken dat kwaliteit niet altijd duur hoeft te zijn. Floors BV bewijst dat met hun assortiment van hoogwaardige plak PVC en klik PVC vloeren die tegen zeer competitieve prijzen worden aangeboden. Dit komt doordat groothandels zoals Floors BV groot inkopen en daardoor betere prijsafspraken kunnen maken met leveranciers.

De kracht zit hem ook in het feit dat deze groothandels zich vaak specialiseren in bepaalde typen vloeren, zoals PVC, waardoor ze niet alleen scherpe prijzen kunnen bieden, maar ook veel kennis en expertise in huis hebben. Zo kan je bij Floors BV terecht voor advies over welk type vloer het beste past bij jouw situatie en gebruikswensen.

Stap voor stap: het selectieproces van de perfecte vloer

Het uitzoeken van een nieuwe vloer begint bij het bepalen van jouw persoonlijke stijl en levensstijl. Denk na over welke uitstraling je wilt dat jouw ruimte heeft en hoeveel verkeer deze moet kunnen weerstaan. Een druk huishouden met kinderen en huisdieren stelt andere eisen aan een vloer dan een rustige studio.

Duurzaamheid is nog zo’n belangrijke factor om over na te denken. Vandaag de dag is het belangrijk dat producten lang meegaan en verantwoord geproduceerd worden. Floors BV biedt daarom niet alleen PVC vloeren die lang meegaan, maar ook producten die milieuvriendelijk zijn.

Installatiegemak van pvc vloeren

Een van de grote voordelen van PVC is het gemak waarmee deze vloeren geïnstalleerd kunnen worden. De klikvariant kan zwevend gelegd worden, wat inhoudt dat je geen lijm nodig hebt en de planken simpelweg in elkaar klikt. Dit maakt het ook mogelijk om de vloer later weer mee te nemen als je verhuist.

Voor wie toch liever kiest voor plak PVC moet weten dat dit type ook relatief eenvoudig te leggen is, alhoewel je daarvoor wel een vlakke ondervloer nodig hebt en iets meer voorbereidingstijd moet rekenen. Gelukkig kan Floors BV je voorzien van alle informatie en materialen die je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan.

Onderhoudstips voor jouw nieuwe vloer

Heb je eenmaal jouw droomvloer gevonden en gelegd, dan wil je natuurlijk weten hoe je deze het beste kunt onderhouden. Gelukkig zijn PVC vloeren zeer onderhoudsvriendelijk. Regelmatig stofzuigen of vegen en af en toe dweilen met een speciale cleaner is genoeg om jouw vloer er als nieuw uit te laten zien.

Vermijd het gebruik van schurende schoonmaakmiddelen en zware machines; deze kunnen de toplaag beschadigen. Bij Floors BV krijg je bovendien advies op maat over hoe je jouw specifieke type vloer het beste kunt verzorgen.

Inspiratie en trends in de wereld van pvc vloeren

In de wereld van interieurontwerp zijn trends altijd in beweging, en dat geldt ook voor PVC vloeren. Zo zie je tegenwoordig dat visgraatpatronen enorm populair zijn – zowel in traditionele interieurs als in moderne settings. Bij Floors BV vind je verschillende opties voor zowel plak als klik PVC visgraat vloeren.

Natuurlijk spelen ook kleuren een grote rol bij het bepalen van de sfeer in een ruimte. Neutrale tinten zoals grijs en taupe blijven altijd in trek, maar ook warme houttinten of juist donkere kleuren vinden hun weg naar hedendaagse huishoudens. Wat jouw stijl ook is, in de collectie van Floors BV vind je ongetwijfeld iets wat aansluit bij jouw wensen.