Het einde van het jaar is weer in zicht en dat houdt in dat je werknemers zich klaar gaan maken voor het volgende jaar. Omdat je werknemers zich weer een jaar voor jouw bedrijf hebben ingezet, is het belangrijk om de werknemers op een uitstekende manier te verrassen. Hierbij wordt natuurlijk geen kerstpakket bedoeld, want dat is immers bedoeld voor het vieren van kerst en oud en nieuw. Het is aan te raden om een cadeau te geven waarmee je echt indruk maakt. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een gepersonaliseerde drinkfles, maar hoe werkt het personaliseren van een drinkfles? Je vindt daar meer informatie over in dit artikel. 

 

Maak een ontwerp dat bij jou past

Voordat je in gesprek gaat met een partij die de flessen voor je kan personaliseren, is het belangrijk om duidelijk te hebben hoe je de flessen wilt personaliseren. Een gepersonaliseerde waterfles kan alleen gemaakt worden als je een eigen ontwerp aanlevert. Het ontwerpen van een gepersonaliseerde waterfles kan veel tijd kosten, maar als je dit jezelf makkelijk wilt maken, dan kun je dit doen met behulp van bepaalde programma’s. Vaak is het ook mogelijk om dit werk uit te besteden aan een grafisch vormgever. 

 

Het vinden van een partij doe je online

Wanneer je een ontwerp gemaakt hebt, dan moeten de flessen bedrukt worden met het ontwerp. Je kunt je wel voorstellen dat je daar apparatuur voor nodig hebt en dat heeft je bedrijf waarschijnlijk niet. Een van de weinige keuzes die je hebt, is het vinden van een partij die dit werk voor je kan uitvoeren. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een partij zoals Flaske.nl. Dit is een partij die zich alleen richt op het bedrukken van gepersonaliseerde flessen. De bedrukkingen zijn van uitstekende kwaliteit, maar dat zijn de flessen ook. In veel gevallen zijn de flessen ook gemaakt van gerecycled plastic. 

 

Het verzenden van de flessen gaat makkelijk en snel 

Als je een melding hebt ontvangen waarin vermeld staat dat de gepersonaliseerde drinkflessen klaar zijn, dan moet je de drinkflessen alleen nog verzenden naar je werknemers. Je kunt deze ook zelf uitdelen, maar je kunt je wel voorstellen dat dit erg veel tijd kost. Veel bedrijven kiezen daarom voor het verzenden van de gepersonaliseerde drinkflessen. Je kunt dit zelf doen, maar ook kun je dit uitbesteden aan een partij zoals Flaske.nl. Zij kunnen de gepersonaliseerde waterfles namelijk versturen naar de huizen van je werknemers.